donderdag 23 mei 2013

Totaalvoetbal en de concurrentiekracht, bestel hier het gratis boekje!

Totaalvoetbal in de Maakindustrie is de in het oog springende titel van een paperback die ik onlangs op mijn bureau aantrof. Ten minste als je enige betrokkenheid hebt met de maakindustrie.

Het boekwerkje is geschreven door Harry van de Vosse en Willem Lenselink. Nooit van gehoord zullen velen van u denken Of toch wel? Beiden zijn eigenaar van Vosteq.
De Vosteq Industry Consulting Group is een onderneming die zich bezighoudt met het ondersteunen van productiebedrijven om te komen tot het maximaliseren van bedrijfsperformance.

Vele industriƫle oem'ers, systeemleveranciers, toeleveranciers en bedrijven in de proces- en voedingsmiddelen industrie mogen ze tot hun klantenkring rekenen. Het is dus een industriƫle adviesgroep die inmiddels een jaar of acht bestaat. Totaalvoetbal in de Maakindustrie behandelt de visie van de heren van Vosteq over hoe de Westerse en dus ook Nederlandse productiebedrijven de wereldwijde concurrentiestrijd kunnen aangaan en doorstaan. Geschreven voor en gericht op ondernemers (directie) van bedrijven in de maakindustrie. In 94 pagina's staat helder en overzichtelijk beschreven hoe dit kan worden gerealiseerd. Uiteraard met ondersteuning van de professionals van Vosteq zelf.

Dergelijke uitgaven vind ik altijd wel interessant. Je komt ze gelukkig niet dagelijks tegen. Dergelijke initiatieven zeggen natuurlijk ook al iets over de onderneming. Het getuigt in elk geval van het zich willen onderscheiden.

En dat is in de maakindustrie o zo belangrijk. Je moet als onderneming de kop boven het maaiveld uit durven te steken. Zeker in tijden als het allemaal wat lastiger is om de orderportefeuille gevuld te houden. Bestaande processen en ook gedragingen in het bedrijf moeten dan worden doorbroken om zo een nieuwe horizon te bereiken.

Het is natuurlijk niet zo dat bovenstaand bedrijf het enige is dat aan ondernemers management adviezen en ondersteuning aanbiedt. Er zijn vele spelers op de markt.

Mocht u in elk geval interesse hebben in bovenstaande uitgave, kunt u die aanvragen via de website van Vosteq, www.vosteq.nl. Het boekje krijgt u dan gratis toegestuurd.

Bron: Vraag en aanbod

Auteur:

Rolf Elling


Geen opmerkingen:

Een reactie posten