woensdag 26 juni 2013

Esther Musch aangesteld als account manager voor VEAM-Bedego in Deventer





Eshter Musch is kort geleden bij VEAM in dienst getreden om als account manager het voornamelijk industriële klantenbestand van VEAM in de regio Deventer te behartigen. Esther heeft veel ervaring opgedaan bij vorige werkgevers in de wereld van de auto-recycling en ook garagebedrijven en industriële afnemers maakten deel uit van haar klanten portefeuille.

Zij woont in - en spreekt de taal van de regio en kent die dan ook op haar duimpje. Het spreekt erg tot haar verbeelding dat ze bij VEAM niet een strak afgebakend assortiment vertegenwoordigt maar dat er sprake is van een grote service - en beschikbaarheidsgraad van een ongekend breed pakket buiten de "standaard". Hierin ziet zij een groot onderscheidend vermogen en voordeel t.o.v. de concurrentie.

Hoewel het vaktechnisch deels een nieuwe materie voor haar is heeft ze er erg veel zin in en weet zich gesterkt door de enorme vakkennis en ondersteuning van haar collega's in de binnendienst.

VEAM-Bedego is ontstaan door de overname van de activiteiten van Bedego in 2011. Bedego heeft een sterke positie opgebouwd binnen de industriële markt in de regio en ook ver daar buiten. Wij zijn in Deventer verregaand gespecialiseerd in o.a. slijp- en schuurmaterialen, bevestigingsmaterialen, verspanende -, elektrische - en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en machines.
VEAM is partner van Nordwest uit Hagen. Nordwest is een van de grootse inkoop combinaties voor industriële producten en gereedschappen in Europa. Vanuit het logistieke centrum in Giessen worden de orders van VEAM binnen 24 uur geleverd en gedistribueerd naar de klanten. VEAM stelt het volledige assortiment ook beschikbaar in de eShop. Klanten beschikken via de eShop over realtime voorraad - en actuele prijsinformatie. De in Deventer opgebouwde kennis en ervaring wordt binnen de hele VEAM groep ingezet om de klanten optimaal - en met een zeer breed pakket van dienst te zijn.

Wij zijn er trots op dat wij ook in Deventer een aantal zeer toonaangevende bedrijven tot onze trouwe klanten mogen rekenen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten