vrijdag 14 september 2012

KOPPELING ESITRONIC MET Mijngrossier.nl



Bosch en Van Heck hebben op een persbijeenkomst officieel de koppeling tussen Bosch ESItronic en Mijngrossier.nl gepresenteerd. Johan van der Hoeven van Van Heck zei te verwachten dat de koppeling zorgt voor een efficiëntere manier van werken.

Bosch en Van Heck lanceerden in juni de koppeling tussen Bosch ESI(tronic) en Mijngrossier.nl. Hiermee kan de monteur bij het stellen van een diagnose met een Bosch KTS tester direct onderdelen bestellen via mijngrossier.nl en de aanvullende technische informatie raadplegen.

Eerder op hoogte
“Auto’s worden complexer, maar ze komen ook steeds eerder in universele werkplaatsen terecht”, aldus Van der Hoeven. “Dat betekent dat garagisten steeds eerder op de hoogte moeten zijn van de nieuwste technieken en van nieuwe auto’s direct alle informatie moeten hebben. Dat betekent voor ons dat we binnen zes maanden nadat een auto de markt opkomt, de onderdelen zoals remblokken voor die auto op voorraad moeten hebben.”

Volgens Van der Hoeven worden ict-toepassingen, zoals de koppeling tussen Mijngrossier en ESItronic, voor de werkplaats steeds belangrijker. “Er wordt steeds meer van het garagabedrijf gevraagd. Je moet steeds meer merken en modellen kunnen onderhouden. Wij kunnen ze daarbij ondersteunen door hulpmiddelen te ontwikkelen. De retourstroom in de aftermarket is bijna tien procent. Door dit soort koppelingen kan dit percentage een stuk naar beneden.”

Klik hieronder voor de video.

http://youtu.be/TShENYB_Udw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten