dinsdag 18 september 2012

MIVAR KOPPELT DRIVER AAN TOPMEC

Persbericht


Lienden, 17 september 2012

MivarGroup heeft garagepakket Driver gekoppeld aan TopMec

Als partner en leverancier van AuDaCon informatiesystemen stelt MivarGroup reeds actuele technische informatie, modificatieberichten en recall informatie ter beschikking in Driver. Hiermee is men in staat om voor alle gangbare merken onderhoud en reparaties volgens fabrieksspecificaties uit te voeren.
Met de introductie van de werkplaatstool TopMec komt deze informatie nog beter beschikbaar op de werkvloer en hebben de monteurs daarnaast direct toegang tot de werkorders die in Driver zijn voorbereid. De werkorders die in TopMec staan kunnen daarin worden aangevuld met bijvoorbeeld (extra) werkzaamheden en onderdelen, waarna de werkorder met Driver wordt gesynchroniseerd. Met de combinatie Driver en TopMec kan nog efficiƫnter worden gewerkt.
De officiĆ«le lancering van de koppeling vindt plaats op 19 en 26 september a.s. tijdens de Driver Roadshow.  Tijdens deze gezellige en informatieve bijeenkomst worden de gebruikers onder andere bijgepraat over de vernieuwingen in Driver. Het thema van de Driver Roadshow is "Klaar voor de toekomst" en daarbij kan een koppeling met TopMec uiteraard niet ontbreken.

Meer informatie
MivarGroup B.V.
www.mivargroup.nl
info@mivargroup.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten