dinsdag 23 oktober 2012

Vakgarage passeert Kwik-Fit

Vakgarage passeert Kwik-Fit in aantal franchisenemers. In 2012 sloten 35 autobedrijven zich bij Vakgarage aan. Concreet betekend dit dat Vakgarage met 186 franchisenemers Kwik-Fit gepasseerd is en het één na grootste garage concept in Nederland is. Onbetwist nummer één op de Nederlandse markt blijft Bosch Car Service met bijna vierhonderd vestigingen.
 
Volgens manager Vakgarage Christien den Uil is het einde nog niet in zicht. "Uitgaande van de net gepubliceerde cijfers van Aumacon waarin nog stond dat we 179 Vakgarages hadden kun je dan stellen dat wij niet alleen Always Be Mobile gepasseerd zijn maar inmiddels ook groter zijn dan Kwik Fit. Naast de huidige 186 Vakgarages staan er alweer negen nieuwe bedrijven gepland om het contract met Vakgarage te ondertekenen, terwijl er nog heel veel andere gegadigden zijn waarmee we in gesprek zijn. Het zal niet lang duren voordat de tweehonderdste Vakgarage zich aansluit. Maar onze ambitie stopt niet bij tweehonderd, die stopt pas wanneer wij de markt optimaal kunnen bedienen."

Bron: Automobiel Management

1 opmerking:

  1. Ik heb mijn auto ooit 1x bij de kwikfit gebracht, nooit meer. En terecht je kunt hem beter naar een echte garage laten brengen.

    BeantwoordenVerwijderen