vrijdag 30 november 2012

Tim Coronel bezoekt Vakgarage Auto Quick Service op Urk #NOVEX (Winter)Banden

De winterperiode staat weer voor de deur en Auto Quick Service op Urk heeft zich prima voorbereid op dit drukke seizoen; winter- en all seasonbanden worden op dit moment volop door dit vriendelijke bedrijf in Urk gemonteerd.
Auto Quick Service heeft Novex banden al enige tijd als huismerk opgenomen in het bandenassortiment en heeft de winter en 4 seizoenen lijn van dit merk breed op voorraad.Bekend autocoureur en Dakar specialist Tim Coronel vertegenwoordigt al enige tijd dit bandenmerk en dit was voor hem een goede reden om een bezoekje te brengen aan de firma.Tim werd warm onthaald door de broers Geert en Willem Hoekstra en hun team en kreeg een uitgebreide rondleiding door het bedrijf. Over de servicegerichtheid van het team was Tim erg enthousiast. “Men gaat hier voor kwaliteit en tevreden klanten. Er wordt naar de klant geluisterd en men krijgt advies over welke banden men zou moeten monteren. Uit de racerij weet ik natuurlijk hoe specialistisch deze kennis is en hoe belangrijk het is om met de juiste banden de weg op te gaan”, aldus Tim.

Er was ook volop ruimte en tijd om foto's te maken en Tim uitgebreid te vragen over zijn avonturen in de autosport en le Dakar.
Tim zegt over dit bezoek; “het was voor mij een grote eer om bij Geert en Willem langs te gaan en ontzettend leuk om weer kennis te maken met één van de dealers van Novex. Ik ben met Novex in zee gegaan omdat ik mij goed kan vinden in het ruime assortiment en de goede prijs/kwaliteitverhouding van het merk. Nu ik ook met de verkoopkanalen kennis maak, kan ik het merk nog beter vertegenwoordigen”. Na de koffie heeft Geert me een toeristische toer door Urk gegeven en me heel wat verteld over de geschiedenis van het dorp. En, als afsluiting hebben we nog een lekker visje gegeten bij Baarssen. Het was een top-bezoek!

De koffie staat altijd klaar!

Het Team van VEAM is er trots op de leverancier te mogen zijn van Auto Quick Service op Urk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten