maandag 12 november 2012

Twee nieuwe balanceerders van Bosch


bosch wbe  wielbalanceermachineAls toevoeging op de bestaande modellen WBE 41xx en WBE 4x3x, biedt Bosch vanaf deze maand twee nieuwe wielbalanceermachines aan. De WBE 4200 en WBE 4400 positioneren zich tussen de instap- en topmodellen.
De software biedt verschillende statische en dynamische balanceermogelijkheden en bevat elf programma's voor wielen van personenauto's, net als evenals vijf instellingen voor aluminiumvelgen en motorfietswielen. Het sluiten van de wielkap start automatisch de meetprocedure die enkele seconden in beslag neemt. Door een druk op de knop kan de gebruiker ook de onbalansgewichten achter de spaken splitsen en heeft hij toegang tot een optimalisatieprogramma voor het beperken van de onbalansgewichten. De insteltijd van beide nieuwe modellen is aanzienlijk korter.
De nieuwe wielbalanceerders zijn geschikt voor wielen met een diameter van 10 tot 26 inch en een wielbreedte tot 21 inch. Wielen met een maximale diameter van 1200 millimeter en een gewicht tot 70 kilo kunnen gebalanceerd worden.

http://www.youtube.com/watch?v=8MjSborF79A&feature=player_embedded
Bron: After sales Magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten