zondag 3 februari 2013

1 miljoenste order VEAM voor Auto Service Urk

Op 16 januari werd door VEAM Emmeloord de 1 miljoenste pakbon sinds de start van VEAM afgedrukt. Deze mijlpaal wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Het ging om een order voor Auto Service Urk op Urk. Ivo Doeser, onze vestigingsleider van Emmeloord heeft samen met Pieter Zegers, commercieel directeur van VEAM,  een bezoekje gebracht aan Jannes Schenk, de eigenaar van ASU, en een aandenken overhandigt namens het team van VEAM.
ASU is een zeer gewaardeerde klant van VEAM en maakt volop gebruik van onze diensten. "Wij zijn er trots op zo'n prachtig bedrijf tot onze klantenkring te mogen rekenen" aldus Ivo.

Op dit moment verwerken wij bij VEAM ruim 300000 pakbonnen en daarmee orders per jaar. Per week zijn dit er rond de 6000 en per dag 1200. Dit betekent een enorme logistieke operatie gezien wij vier maal per dag de goederen bij onze klanten bezorgen. Sinds de start van VEAM in 2008 is de omzet- en daarmee het volume verdrievoudigd. Wij realiseren ons iedere dag dat dit het gevolg is van het vertrouwen dat onze klanten ons gegund hebben.



De heer Jannes Schenk steekt zijn duim omhoog
 als blijk van waardering voor het presentje .
Ivo Doeser en Jannes Schenk voor het pand
van ASU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten