dinsdag 5 februari 2013

Vertegenwoordigers VEAM getraind op Bosch werkplaats apparatuur bij NBT in Putten

Impressie van de trainingsruimte
Het voltallige buitendienst verkoopteam van VEAM is getraind op de nieuwe training locatie van Nijboer Blijstra Techniek in Putten.

VEAM heeft naast de status van 1st supplier Bosch voor onderdelen en automaterialen deze status ook verworven voor de Bosch werkplaatsapparatuur.
Bij NBT is een nieuwe trainingsruimte in gebruik genomen waar alle apparatuur van Bosch werkend is opgesteld.

Het team verkopers van VEAM is een middag en avond "onder handen genomen" om nog meer wegwijs te worden in het programma van Bosch en om de kneepjes van de werkende apparatuur te leren kennen. De samenwerking met NBT is bijzonder goed, samen zijn we sterk en het team van VEAM is net zo enthousiast als wijzelf zegt Jack Keizer van NBT.

De training past in de marktbewerking die wij in de driehoeksverhouding tussen Bosch, VEAM en NBT voorstaan. De dagdagelijkse zaken gaat VEAM zelf behappen en voor de meer technisch hoogstaande apparatuur vallen wij terug op de kennis en ervaring van het team van NBT. Zo gaat ieder van ons die dingen doen die goed zijn voor de klant en die recht doen aan het kennisniveau dat nodig is om de klanten goed te adviseren en van dienst te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten