woensdag 6 februari 2013

Werving garagebedrijven voor PrimaPrijs.nl succesvol en in volle gang





Vrijdag de 25e januari is Marike Cras als accountmanager PrimaPrijs.nl voor VEAM gestart met de werving van geïnteresseerde garagebedrijven. De eerste periode zit erop en is succesvol te noemen. Het aantal garagebedrijven dat nu al voor deelname getekend heeft biedt veel vertrouwen voor het slagen van onze opzet voor een goede regionale dekking om de consument straks goed en van dichtbij te kunnen bedienen.

Marike heeft in de voorliggende periode dat ze werkte voor automaterialen importeur van Heck* uit Schiedam al veel garagebedrijven in Nederland gekoppeld aan de Kostdat? module. Zij is erg enthousiast over PrimaPrijs.nl en heeft er alle vertrouwen in dat veel garagebedrijven zullen kiezen voor deze mooie tool waarmee tegen een geringe investering het aantal nieuwe klanten van de deelnemende garagebedrijven zal toenemen.

" De eerste maanden beperk ik mij tot de provincie Friesland, daarna volgt de rest van het werkgebied. Wij streven naar voldoende deelnemers binnen de afgebakende gebieden die met de gekozen media bereikt kunnen worden. Dit betreft dan bijvoorbeeld radioreclame, advertenties in diverse (dag)bladen, bezorging van huis aan huis folders, advertenties op Google AdWords, Facebook enz." vertelt Marike enthousiast. " Ook voor vragen over Topmec en de verschillende garage concepten die VEAM ondersteunt kunnen klanten bij mij terecht".

PrimaPrijs.nl maakt gebruik van de techniek van Kostdat? maar gaat als marketingtool veel verder en wordt nu exclusief door VEAM in haar werkgebied ingezet om garagebedrijven in hun marketing te ondersteunen. De investering in PP past geheel in het streven van VEAM om toegevoegde waarde aan de klanten te bieden.

In de regio Veenendaal is PP vorig jaar van start gegaan. Van de opgedane ervaringen is geleerd, verbeteringen aan de website en onderliggende techniek worden op dit moment verwerkt om de tool verder te ontwikkelen en te versterken. De regio Utrecht ook van start. Collega PrimaParts uit Veenendaal is het brein achter de ontwikkeling van PrimaPrijs.nl. VEAM heeft de licenties gekocht voor het eigen werkgebied. Door de samenwerking ontstaat meer power onder de tool en zal de bekendheid toenemen bij de consument, de klant van onze klanten.

Bent u ook geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@veam.nl of vraag uw vertegenwoordiger of onze verkopers op de vestigingen om een afspraak met Marike in te plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten